1 ts spisskummen
200 ml kokosmelk
2,5 dl buljong
250 g søtpotet eller gulrøtter
3 hvitløksfedd
1 ss finhakket chili
Fersk koriander
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Skjær opp gresskar i like store båter sammen med gulrøttene. Skjær litt av toppen av hvitløken og hakk opp chili.
3. Pensle gresskaret, gulrøttene og hvitløken med rapsolje og ha de i en ildfast form sammen med chilien. Strø spisskummen, salt og pepper over grønnsakene. Stek dem til de er møre i ca. 35 minutter.
4. Nå skal det være enklere å skrape ut gresskarkjøttet fra skallet.
5. Press hvitløken ut av skallet og ha alt i en gryte.
6. Hell kokosmelk og buljongkraften i gryten sammen med grønnsakene.
7. Bruk en stavmikser for å gjøre suppen glatt.
8. Varm opp suppen og smak til med salt og pepper.
9. Rist gresskarkjerner i en tørr panne og hakk opp koriander for en siste «finish» på suppen!
Synes du suppen blir for tykk kan du ha i mer vann/buljong.
E-post
kundeservice@kinsarvik.no
Returadresse
Kinsarvik Naturkost
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Org.nr
922 266 662
Ønsker du som bedrift å handle hos oss?
Logg inn eller Bli bedriftskunde
Vi er stolt medlem av Grønt Punkt Norge
Småstrandgaten 3
Xhibition kjøpesenter, 3 etg
5014 Bergen
Norge
Folke Bernadottes vei 52
5147 Fyllingsdalen
Norge
Storgata 43
2750 Gran
Norge
Ådnavegen 63
5260 Indre Arna
Norge
Valsetvegen 10
2850 Lena
Norge
Loddefjordveien 2
5171 Loddefjord
Norge
Hardangervegen 74
5224 Nesttun
Norge
Myrdalsvegen 2
5130 Nyborg
Norge
Prestegardskogen 2
5210 Os
Norge
Thereses gate 33B
0354 Oslo
Norge
Jon Torbergssons vei 7
4070 Randaberg
Norge
Laguneveien 1
5239 Rådal
Norge
Kongens gate 18
3211 Sandefjord
Norge
Brodtkorbsgate 7
1338 Sandvika
Norge
Kjøpmannsgata 36
7500 Stjørdal
Norge
Sartorvegen 12
5353 Straume
Norge
Støperiveien 5
2010 Strømmen
Norge
Brugata 1
2500 Tynset
Norge
Åsane Senter 42
5116 Ulset
Norge